Ø हाड निकालिएको (boneless) माछा लाई औलाकर (finger) काटने !
Ø माछा लाई पिसे को लसुन ,निम्बुकोरस ,मरिचको धुलो र नुन राखी मिलाउने !
Ø एउटा भाडो मा मैदा र अन्डा मिलाउने !
Ø अब अन्डा र मैदाको घोलमा माछालाई मिलाउने !
Ø एक-एक पिस माछालाई चारै तिर लाग्ने गरि ब्रेड क्रममा मिलाउने !
Ø राम्रो संग तातेको तेलमा माछालाई एक-एक गरि तलने(फ्रइगर्ने) !
Ø अब चाहे अनुसार को सास(टमाटो,चिल्ली सास) संग खान सकिन्छ !
अनि केहि आलु चिप्स संग पनि खान सकिन्छा !
No comments:
Post a Comment