एउटा विचार र अनुभव सम्प्रेषण गर्ने दरिलो माध्याम ...ब्लगको दुनियामा मेरा केहि पलहरु ...

Sunday, 12 June 2011

फिंगर फ्राइ फिस (finger fry fish)


Ø   हाड निकालिएको (boneless) माछा लाई औलाकर (finger) काटने !
Ø  माछा लाई पिसे को लसुन ,निम्बुकोरस ,मरिचको धुलो र नुन राखी मिलाउने !
Ø  एउटा भाडो मा मैदा र अन्डा मिलाउने !
Ø  अब अन्डा र मैदाको घोलमा माछालाई मिलाउने !
Ø  एक-एक पिस माछालाई चारै तिर लाग्ने गरि ब्रेड क्रममा मिलाउने !
Ø  राम्रो संग तातेको तेलमा माछालाई एक-एक गरि तलने(फ्रइगर्ने) !
Ø  अब चाहे अनुसार को सास(टमाटो,चिल्ली सास) संग खान सकिन्छ !
अनि केहि आलु चिप्स संग पनि खान सकिन्छा !

No comments:

Post a comment